Untitled design (18)

MENYER

Våra bufféer
per person

  • Medelhavsbuffé (minst 15 personer) 225:-

    tortilla (spansk omelett), lufttorkad skinka, marinerade oliver, souvlakispett på kyckling, tomat och löksallad, bröd, heta räkor, skottsallad med soltorkade tomater, kronhjärtan och kapris, brieost, quiche lorraine, melon, druvor.

  • Buffé Gammelgården (minst 15 personer) 245:-

    varmrökt lax med citron och vårlöksdressing, rostbiff, basturökt skinka, gustafskorv, marinerad kycklingklubba, potatissallad, tunnbrödsstubbar med skagenröra, sallad med rostade grönsaker, pumpafrön och rödlök, 2 sorter av färsk frukt, hembakat. bröd, brieost och kex.

  • Räk och ostbuffé (minst 15 personer) 285:-

    räkor med skal (250 gram per person), västerbottenpaj, rhode island, aioli, blandad sallad, baguette, brieost, ädelost pepparrotsost, lagrad prästost, kex, smör, vindruvor, honungsmelon.

  • Italiensk Buffé (minst 15 personer) 215:-

    lufttorkad skinka, Milano salami, marinerade oliver, tomatsallad med mozzarella och basilika, ruccola och spenatsallad, marinerade kronärtskockshjärtan, ugnsbakad kycklingfilé med gremolata, pastasallad med pesto och soltorkade tomater, melon, vindruvor (italienskt bröd), taleggio (kittost), gorgonzolaost, kex.

  • Lilla Gammelgården (minst 15 personer) 165:-

    potatissallad, basturökt skinka, rostbiff, gustafskorv, mixad sallad med gurka och tomat, två sorters färska frukter, brieost och kex, hembakat bröd.

  • Tex Mex Buffé (minst 10 personer) 165:-

    köttfärsröra, majs, isbergssallad, tomat och gurka, riven ost, hackad rödlök, avokadoröra, tortillachips och tomatsås, tortillabröd, gräddfil, jalapeno, ostsås, paprika och bönsallad.

  • Grekisk Buffé (minst 15 personer) 175:-

    souvlakispett med kyckling, grekisk potatissallad, oliver, tzatziki, grekisk sallad (tomat, gurka, fetaost, rödlök), grekiskt lantbröd, två sorters frukt.

  • Lilla Italien (minst 15 personer) 175:-

    pastasallad med pesto och soltorkade tomater, ugnsbakad kycklingfilé med gremolata, lufttorkad skinka, salami, melon, tapenade, tomat och mozzarellasallad med basilika, focaccia, tallegio.

Förrätter
per person

  • Klassisk toast skagen 115:-

    med löjrom.

  • Vilttoast smaksatt 125:-

    med pepparrot toppad med picklade rödlök och gurka.

  • Lax och skaldjurstartar 115:-

    med dijonsenapapsvinegratte.

  • Rödbetscarpaccio 110:-

    med getostkräm rostade pumpakärnor samt skottsallad.

Varmrätter Fisk
per person

  • Gösfilé med vitvinssås 190:-

    smaksatt med gräslök, sparris samt dillslungad färskpotatis.

  • Ugnsbakad laxfilé med dill och romsås 180:-

    serveras med potatis och jordärtskockspuré.

  • Halstrad rödingfilé 205:-

    på bädd av gräddstuvad spetskål, färskpotatis med dill, citron och västerbottenost.

  • Räkfyllda flundrarullader 180:-

    med hummersås samt potatispuré.

Varmrätter kött
per person

  • Gammelgårdens chilimarinerade fläskfilé 185:-

    med pepparsås samt potatisgratäng.

  • Gammelgårdens pulled pork 180:-

    med tomatsalsa, aioli, rostad sötpotatis.

  • Ugnsbakat majskycklingbröst 185:-

    serveras med potatis och palsternackspuré, ramslökssmör.

  • Långbakad flankstek 200:-

    serveras med gremolatobakad potatis, potatis, bakad cocktailtomat samt rödvinssås.

  • Ryggbiff med hyvlad parmesan 255:-

    rödvinssås, pumpakräm samt örtpotatiskaka.

Lunch

Husmanskost

  • Baeuf Bourguignon 150:-

    serveras med ris.

  • Gravad lax 150:-

    med dillstuvad potatis samt citron.

  • Hemlagat rotmos 150:-

    med rimmad oxbringa samt senap därtill.

  • Kalvfärsbiff 150:-

    med potatispuré och gräddsås samt rårörda lingon.

  • Raggmunk 150:-

    med stekt siljans fläsk samt rårörda lingon.

  • Klassisk pannbiff 150:-

    med lök samt skysås och kokt potatis.

  • Pasta med biff 150:-

    blandsvamp, gorgonzola, grädde samt riven parmesan.

  • Gryta med fläskytterfilé 150:-

    chorizo, rotfrukter, serveras med ris.

  • Pasta med räkor 150:-

    vitt vin, vitlök, chili, grädde samt ruccola.

Desserter
per person

  • Chokladkaka 125:-

    med mangopannacotta, hallonsås samt pistagenötter.

  • Vitchokladpannacotta 105:-

    med passionsfruktsgelé, marinerade jordgubbar samt havreflarn.

  • Hallon och chokladmoussé 115:-

    med rostade kaksmulor.

  • Bärparfait 100:-

    med chokladsås och krossade drömmar.

Bröllopsmeny

per person

Förrätter Bröllop

Varmrätter Bröllop

  • Lax och skaldjurstatar 120:-

    Lax och skaldjurstatar med dill och dijonsenapsdressing. Serveras med ostgratinerade breadsticks.

  • Kallrökt lax med grönsparris 110:-

    Kallrökt lax med grönsparris med grönsparris samt pepparrotshollandaise.

  • Gammelgårdens Toast Skagen 115:-

    Gammelgårdens toast skagen med kräftstjärtar och klassiska tillbehör såsom löjrom, rödlök och citron.

  • Skaldjursterrin 125:-

    Skaldjursterrin smaksatt med västerbottenost. Serveras med hummervinägrett, blandad skottsallad och regnbågsrom.

  • Rökt hjortsteksröra 110:-

    Rökt hjortsteksröra serverad på tunnbröd samt picklade kantareller och en vinägrett på tomat och persilja.

  • Carpaccio 120:-

    Carpaccio toppad med kapris, parmesan, rostade pinjenötter och tryffelmajonnäs samt örtkrutonger.

Varmrätter Bröllop

  • Örtmarinerad fläskfilé 185:-

    Örtmarinerad fläskfilé med vitlökssmör. Serveras med potatisgratäng och soltorkad tomatsky samt persiljefrästa champinjoner.

  • Ugnsbakad bbq-kryddad flankstek 200:-

    Ugnsbakad bbq-kryddad flankstek med potatiskaka. Serveras med vitlöksrostade sommarprimörer och en mustig rödvinssås.

  • Kalventrecote 235:-

    Kalventrecote med ramslöksbearnaise. Serveras med grillad sparris, rostad potatis och ugnsbakad tomat.

  • Hjortytterfilé 315:-

    Hjortytterfilé med gräddig enbär och rosmarinsås, honungsglacerade rotfrukter samt rårörda ginmarinerade tranbär.

  • Smörstekt gösfilé 195:-

    Smörstekt gösfilé med brynt pepparrotssmör. Serveras med palsternackspuré samt vårprimörer.

  • Halstrad röding 210:-

    Halstrad röding med gräslök och vitvinsås, toppad med forellrom på en bädd av fänkål, sparris och vårlök, mandelpotatispuré.