Untitled design (18)

Om oss

I över tio års tid har vi serverat mat till många roliga fester och möten runt om i Ludvika, samt dukat upp till konferens och fest i våra fina lokaler. Vi vet vad våra gäster önskar och har vana att ta fram förslag på passande mat och menyer för alla tillfällen.
 
Vi vill alltid kundens bästa och vårt mål är att överträffa gästernas förväntningar. Vi delar gärna med oss av våra tips för en lyckad tillställning.
 
Med våra erfarenheter har vi blivit experter på logistik, vilket är A och O när det gäller catering. I vår unika miljö kan du bjuda dina gäster på en upplevelse av det gamla Ludvika och Dalarna som det var förr. Vi tillhör Ludvika Gammelgården, som har två museer i området, Bergsmansgården och Gruvmuseet.
 
Bergsmansgården har en dokumenterad ägarlängd sedan 1500-talets mitt och de flesta byggnader står på sin ursprungliga plats. Gruvmuseet visar gruvhanteringen ”ovan jord”. Här finns en fungerande stånggång, tramphjulet, som kommer från Östansbergs gruvor i Smedjebackens kommun. Det är ståtligt med sina 15 meter i diameter och har blivit en symbol för hela bygden.
 
Mer information finns på Ludvika Hembygdsförening! Nyttja gärna vår historiska miljö och ordna till exempel en tipspromenad för dina bröllopsgäster eller en guidad tur för långväga besökare. Hyr in en hoppborg eller partytält – här finns nästan inga begränsningar.
 
Här på Gammelgården Catering & Konferens serverar vi mat från grunden och med hjärtat!